Allt rullar på bättre med ett rullbord

Ofta kan man höra någon säga att detta var det bästa som har hänt sedan hjulet uppfanns. Och visst är livet enklare med cyklar, bilar och arbetsfordon, men en sak som verkligen förenklat mitt liv är bord med hjul, eller rullbord som de kallas.

Sent skall syndaren vakna

För några år sedan startade jag en liten rörelse med konferensverksamhet och tillhörande caféverksamhet som är öppet året om. Det är otroligt givande men innebär otroligt mycket logistik med kaffe och mackor som skall åt ett håll, projektor och ljudanläggning som skall till ett konferensrum, pastabufféer och disk i en evig ström. Det tog både tid och energi och när kroppen började att säga ifrån var jag tvungen att ändra mitt sätt att arbeta. Lösningen för mig blev att investera i rullbord något jag borde ha gjort långt tidigare.

Rullbord i alla storlekar och material

Numer står skrivaren på en liten plastvariant och kan lätt rullas mellan konferenser och mitt kontor om man inte vill gå efter var utskrift.
Disk samlas upp på en rostfrivariant, lätt att ta från ute serveringen in till köket och lätt att hålla rent och fräscht. Ett annat är perfekt för att presentera och transportera kalla maträtter.
Ett lite större rullbord i laminat är numer hem för projektor och högtalare, och på nedre hyllan samsas block, pennor och annat som folk ofta glömmer.

Jag är inne på andra året med denna lösning, och allt flyter på bra. Att veta att den leverantör jag har valt för rullbord, har 7 års garanti gör det inte sämre. 30 dagars returrätt har också gjort det möjligt att testa och se till att jag fått just de rullbord som fyllt mina behov bäst.
Ett litet extra rullbord hemma med termos, kaffekoppar, smörgåsar och bullar, det förgyller vilken TV kväll som helst. Och samlar upp disken.