Så gör du både din ekonomi och miljön en tjänst

Går du som många andra just nu, i tankarna på att installera solcellspaneler på ditt hus? Eller att installera en laddstation för din elbil? I takt med att vi i samhället blir mer och mer miljömedvetna är just detta någonting som många väljer att göra. Hemma hos oss valde vi att förra året installera solcellspaneler och jag måste säga att jag är så himla nöjd med resultatet. Det gör gott för både ekonomin och miljön. Är detta någonting du funderar på så vill jag bara råda dig till att välja en proffsig installatör som ser till att allting monteras och fungerar korrekt. Man har ju hört om ett och annat mardrömsscenario där resultatet har blivit allt annat än bra.

Elektriker med bred kompetens

Vi använde oss utav företaget Combiconsult som jag efter mycket research och rådfrågande bland bekanta valde att kontakta. Combiconsult är ett företag som funnits i många år och har ett gott rykte. Dessa elektriker har bred kompetens inom alltifrån elinstallationer och larminstallationer till elkonstruktion och mycket mer. Efter vårt första samtal kände jag mig väldigt trygg i deras händer och det fanns ingen tvekan om att det var just det företaget vi skulle anlita för installationen av våra solcellspaneler.

Resultatet blev bättre än vi kunnat hoppats på

Combiconsult skickade sina duktiga installatörer snabbare än förväntat och arbetet var färdigt inom loppet av en vecka. Det gick så smidigt och resultatet blev bättre än vad vi kunnat hoppats på. Vi hade hela tiden kontakt om vad som hände och hur arbetet fortlöpte, vilket var något jag uppskattade mycket. Vårt nästa projekt här hemma är att byta ut våra bilar mot elbilar och när det är dags för att installera laddstationerna tvekar jag inte en sekund på vilket företag vi kommer vända oss till. Är du på jakt efter en riktigt bra elektriker är det Combiconsult du skall vända dig till helt enkelt.