Dammråttan räddade verkligen kontoret

Att ha personalfest runt jul är alltid kul, problemet är att ingen och jag menar ingen på företaget vill ta ansvaret och städa upp, eller ens delegera städuppgifter. Att storstädning är nämligen något vi alla på företaget kan komma överens om suger, och borde göras så sällan som möjligt (senast vi storstädade kontoret var över ett år sedan).

Det var därför tur att en av medarbetarna var gift med en kvinna som hade en väninna som jobbade med kontorsstädning på Dammråttan i Borås. Att få kontoret städat av professionella städare som städar grundligt var en trevlig julklapp som alla på kontoret fick ta del av.

Hur ett kontor på endast några få människor skulle kunna stöka ner så mycket är ett mysterium i sig självt. Visserligen förekom det en hel del alkohol, chips och dip, men ändå. Som tur var kunde kvinnan från Dammråttan rädda kontoret, kanske kommer hon och städar nästa gång vi har haft personalträff? Får hoppas detta, nu ska jag gå och ta en sen lunch, höres.