FST kan hjälpa dig med fuktspärrar i huset

Alla vi som bor i en villa där delar av huset ligger under marknivå har nog mer än en gång känt en oro för vad sjutton som kommer att hända den dagen man ser att fukt tränger in. Speciellt om man inte varit med när villan byggdes och är osäker på vad och hur dränering och fuktskydd utfördes. Läckande tak är ju inte heller roligt såklart och då är det skönt att det finns företag som FST som gjort det till sitt kall att motverka detta. De ligger i framkant på marknaden och har flera spännande och moderna produkter som de marknadsför.

Nybygge eller renovering gör det så bra det nånsin går

Det finns många företag som  tillhandahåller fuktskydd för i princip alla delar av huset. En annan sak som gör att jag känner än större förtroende för dem är att de genomför kurser och utbildningar om hur fukt fungerar så att företag i branschen har alla förutsättningar att lyckas i kampen mot fuktskador. Själv har jag använt deras certifierade hantverkare och deras produkter sedan när vi påbörjat bygget av vår villa nu under våren. Under arbetet har svärföräldrarna  pratat en hel del om FST och som det verkar kommer de göra en rejäl genomgång av deras gamla 70-tals villa och säkra både golv och tak. Optidrain heter den väggskiva som de använder och jag känner att det är en investering som kommer hålla huset torrt och fint för i alla fall min livstid.

Utvecklingen går framåt och det skall man ta vara på

FST AB har funnits sedan 1994 och har utvecklats och moderniserats i takt med att teknik, tänkande och kunnande har gått framåt. Numer har de system för tak, väggar, golv, krypgrund, källarvägg och dränering och när nästa steg tas på marknaden, då är jag övertygad om att FST tar samma steg. Ta del av deras kunskaper, det kan liksom inte bli fel.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.