På tal om ljus i lägenheten

I mitt förra inlägg så pratade jag om att elinstallatören hjälpte mig att få en helt fantastisk lägenhet, bara på grund av ljuset. Den har inte jätte många naturliga ljusinsläpp vilket verkligen gjorde det viktigt att få till med hjälp av lampor och andra ljuskällor som inte är naturliga. Det var innan detta jag hittade LED-slingor, och skojade först med min sambo om att vi kunde köpa oss lite LED-slingor hem för att piffa upp den nyrenoverade lägenheten. Jag fick inget riktigt svar och jag förstod att min sambo hade tagit detta på lite för stort allvar.

Sagt och gjort så gick han in och beställde LED-slingor för att sätta upp i köket. Jag, mina vänner, har nog aldrig känt mig så uppgiven och misstroende när jag bara såg en färgglad slinga hänga över taket i köket. Men ack fick jag. Väl uppe så blev det en fantastisk detalj som vi även nu sett till att vi får på andra detaljer i lägenheten så som i trappan.

LED-slingor bringar lycka!

Just nu har vi bara satt upp enfärgade som ger ett perfekt starkt ljus, medan det finns tusetals olika färger att välja bland. Däremot är nog detta inget vi kommer fastna för utan snarare yngre kids som vill göra om sina rum och få in lite detaljer i form av en LED-slinga eller två som kan blinka eller bestämmas färg själv av.

Just LED-slingor från Teknikproffset är extra rolig eftersom man kan få paketet som ett dolt paket. Så himla kul att överraska någon i familjen med att helt enkelt tända lite led hemma och låtsas som det är disco. LED är en fantastisk ljuskälla och jag vill också passa på att slå ett slag för den fantastiska möjligheten att ljusa upp en hel lägenhet med några enkla medel!