Ett företag att lita på när det kommer till elinstallationer

Är du bosatt i Nybro och är på jakt efter en riktigt bra och pålitlig elektriker? Då vill jag varmt tipsa om ett företag jag själv anlitade för ett tag sedan i samband med vår nybyggnation och jag vart över förväntan nöjd med. Företaget heter Elektrikerna i Nybro och har sitt säte just i Nybro. Det här är ett företag som har mångårig erfarenhet av i stort sett allt inom el och elinstallationer, vilket var anledningen till att jag kontaktade dem från första början. Men det är enligt mig lika viktigt att man får en bra kontakt och känner sig trygg, och det var detta som gjorde att jag valde att anlita dom. Är du redan nu nyfiken på deras tjänster eller vill kontakta dom kan du besöka Elektrikernainybro.

Eventuell installation av solcellspaneler

Förutom att dessa elektriker stod för hela elinstallationen i samband med vår nybyggnation har vi nu i efterhand pratar mer om att eventuellt till sommaren installera solcellspaneler på vårt hus. Det känns verkligen som att detta är rätt i tiden nu och efter att dom sett över läget på vårt hus visar det sig att det är perfekt för oss att installera solceller. Dom visade även en riktigt häftig så kallad smarta hem lösning som dom erbjuder, vilket kort och gott innebär att man kopplar sitt hemlarm och alla eluttag med mera i hushållet till en och samma enhet. Därefter kan man styra alltifrån lampor till hushållsapparater, värme och larm ifrån sin telefon.

En riktigt bra helhetslösning utifrån det specifika behovet

Elektrikerna i Nybro utför alltså alla sorts eluppdrag och det spelar ingen roll om det handlar om renoveringar, nybyggnationer eller utökningar så kan man räkna med att dom kan ta fram en riktigt bra helhetslösning utifrån det specifika behovet. Ett företag att lita på helt enkelt!